本研究科の日高一義教授が代表を務めるSRII JAPAN CHAPTERが、Service Research and Innovation Institute(SRII)の国際会議において受賞しました。

2012年7月24日-27日に米国サンノゼで開催されました Service Research and Innovation Institute(SRII) の国際会議において、本研究科・日高教授が代表を務める SRII Japan Chapter(日本支部)が、”Outstanding Leadership Award” を受賞しました。これは、日高先生をはじめとした日本支部の「情報技術によるサービスイノベーションの研究分野」における継続的な活動が高く評価された ものです。

SRII Japan Chapter (Chair: Dr. Kazuyoshi Hidaka, Professor of the Graduate School of Innovation Management) was presented “Outstanding Leadership Award”, at the 2012 Global Conference of Service Research and Innovation Institute (SRII; San Jose, CA, 24th – 27th July, 2012), by recognition of the strong leadership activities in the research on IT-enabled Service Innovation.

写真向かって右より
日高一義 SRII Japan Chapter 代表 (東京工業大学大学院 イノベーションマネジメント研究科教授)
板倉真由美 SRII Japan Chapter 副代表 (日本アイ・ビー・エム株式会社 東京基礎研究所部長)
中村孝太郎 SRII Japan Chapter 事務局 (中村孝太郎 (株)イー・クラフト代表取締役)

Outstanding Leadership Award, 2012 SRII Global Conference

コメントは停止中です。